Om deze foto's te bekijken dient u een recente versie van de Flash-player te installeren.

Decor Cachet L

Jazz x Ferro

stamboom
Print deze pagina

bruin, geb. 2007, 170 cm. KWPN

Cachet L is een aansprekende moderne dressuurhengst, die beschikt over een predikaatrijke bloedlijn om van te watertanden. Cachet L is een eerlijke betrouwbare hengst met een zeer werkwillig karakter, beweegt met veel souplesse, heeft veel balans en een goede zelfhouding. Cachet L beschikt over drie natuurlijke basisgangen , een ruime stap, een gedragen en krachtige draf en een fantastische galoppade.

 

Cachet L was 2012 finalist tijdens de WK jonge dressuurpaarden te Verden, en werd 3e tijdens de finale Pavo-Cup KWPN paardendagen te Ermelo. Onlangs behaalde hij tijdens de HK Den Bosch 2013 een mooie 2e plaats in de finale hengstencompetitie klasse M, waar hij zelfs een 9,5 kreeg voor zijn galop. Citaat uit IDS 2 2013: ”Decor Cachet L ontwikkelt zich onder Mirelle van Kemenade-Witlox tot een echte dressuurbelofte, Het fokproduct van Jan Lamers uit Oss, uit de moeder van het Grand-Prix paard Riondine, heeft een droom galoppade. Prachtig bergopwaarts gesprongen, met een extra gebruik van het achterbeen zorgen ervoor dat hij in zijn mogelijkheden om te schakelen onbegrensd is.
Citaat paardenkrant E-zine 3-02-2013: ”Decor Cachet L heeft enorm veel aanleg voor de grote sport.

 

In 2012 had Cachet L een prachtige uniforme collectie veulens laten zien. De veulens zijn goed ontwikkeld, staan goed in het dressuurpaardenmodel en hebben veel uitstraling, en beschikken over 3 goede basisgangen met veel zelfhouding.