Cristello

CRISTELLO

geb. 2007, bruin, 1.76 m

GGK:Oldenburg-Internationaal, Holstein-Global, KWPN, Zangersheide

WFFS-test: negatief (geen drager)

 

Olympische hoop van de Irish Nations Cup-renner Denis Lynch / IRE ...... !!!

 

Vijfsterrenhengst (E-LGS € 268.980,00) met wereldwijde successen, onder meer in Doha (QAT), Parijs (FRA), Basel SUI), Madrid (ESP), Calgary (CAN), Dublin (IRL), Falsterbo (SWE) .

 

Het sterke type, lange en duidelijk geformatteerde Cristello is sinds 2020 op de Global Champions Tour met Denis Lynch (IRL) en won de Grand Prix van St.Tropez (FRA) nadat hij eerder werd gewonnen door Kevin Jochems (NED), Leon Thijssen en Caroline Müller werd op het hoogste internationale niveau gereden. In 2021 zal hij voor het eerst worden ingezet voor de fokkerij.

 

De puur in Holstein in Nederland gefokte vader Numero Uno was de winnaar van zijn verrichtingsonderzoek in Ermelo. Hij werd gereden door Marco Kutscher, zegevierde op het CSI in Verona en Zürich en plaatste hoog in Brussel, Stuttgart, München, Parijs, La Coruna, Amsterdam en Dubai. Numero Uno is al vader van talrijke goedgekeurde zonen, waaronder Vincenzo (kampioenshengst van de KWPN-hoofdkeuring in 2005).

 

De moeder Volstelle was zelf succesvol op 1.35-niveau.

 

Moedersvader Voltaire was ook jarenlang internationaal succesvol onder Jos Lansink. In 1989 sloot hij zijn loopbaan af met een overwinning in de Grand Prix van Berlijn en een tweede plaats in de Grand Prix van Leeuwarden. Voltaire leverde meer dan 50 goedgekeurde zonen en tal van succesvolle Grand Prix-nakomelingen.

 

De springmiljonair Zeus en de waardevolle Holsteiner Ronald-zoon Saluut zitten in de derde en vierde generatie van zijn pedigree. Hij komt uit de NL-merrielijn 45, ook wel bekend als de "Kattebel-Stamm", waaruit ook de hengsten Like Pleasure (PB Oldbg.) En Down Hill (PB Westf.) Voortkwamen.

 

CRISTELLO is via diepvriessperma op ons station beschikbaar.

Dekgeld 2022 Totaal € 1500,-- excl. BTW en Verzendkosten

1e deel € 350,-- excl. + 2e deel € 1150,00 excl.  

 

Het diepvriessperma van Cristello wordt niet per rietje verkocht, alleen per dracht. Niet gebruikte en gebuikte rietjes dienen geretourneerd te worden aan Hengstenhouderij van Bommel. Het diepvriessperma mag niet gebuikt worden voor ICSI.

 

Bij NIET dracht stuurt u ons dat vóór 01-10-2022 een gustverklaring van een erkende dierenarts. U betaald dan alleen het eerste gedeelte          € 350,00. Daarna vervalt a 01-10-2022 vervalt deze regeling en betaald u het volledige bedrag.

Details

Geslacht
Hengst
Kleur
Bruin
Geboortejaar
2007
Stokmaat
176 m

Stamboek

Vader
Numero Uno
Moeder
Vostelle
Vader van de moeder
Voltaire
Stamboek + nr
KWPN (KWPN 528003000710147)

Video's

Pedigree