Hanley

HANLEY: UITSTRALING GECOMBINEERD MET UNIEKE SPRINGGENEN

De bloedgemaakte, goed gemodelleerde en zeer aansprekende hengst HANLEY is de eerste bij het KWPN goedgekeurde zoon van het springfenomeen Tornesch, jarenlang één van de ankers van het Zweedse springteam onder Malin Baryard Johnsson.

Aan moederskant vinden we de elite- en kampioensmerrie Charisma, een dochter van springpaardenvererver Cornet Obolensky. Charisma was kampioene van de CK in Noord-Brabant en Naionaal reserve kampioene. Grootmoeder Lomein is een eleite preferente dochter van G.Ramiro Z. Overgrootmoeder Domein (v. Voltaire) voert de predikaten keur, preferent en prestatie.

Het onderzoeksrapport spreekt van een aansprekende goed ontwikkelde hengst die goed in het rechtshoekmodel staat. De galop is lichtvoetig met een goede ruimte en souplesse. HANLEY springt met een goede afdruk en goede reflexen. Als springpaard heeft HANLEY veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel. De zeer vermogende HANLEY werd onder Caroline Müller reserve kampioen en de KWPN hengstencompetitie 2016/2017.

Details

Geslacht
Hengst
Kleur
Bruin
Geboortejaar
2012
Stokmaat
169 m

Stamboek

Vader
Tornesch
Moeder
Charisma
Vader van de moeder
Cornet Obolensky
Stamboek + nr
KWPN ( 528003201204250 )

Video's

Pedigree