Van Gogh

VAN GOGH: DE VERRICHITNGSKAMPIOEN VAN 2005!

VAN GOGH is de onbetwiste verrichtingstopper. Al tijdens de HK in Den Bosch wist deze zoon van Numero Uno te overtuigen. Een fantastisch exterieur in combinatie met ruime bewegingen en ongekend springvermogen maakten deze hengst tot één van de publiekslievelingen. VAN GOGH werd met zeer goede cijfers ingeschreven. Zijn verrichting was één van de meest succesvolste ooit!

Uit de moederlijn van VAN GOGH komen vele hengsten en succesvol presterende paarden in zowel de spring- als ook de dressuurrichting waaronder Der Senaat III en de KWPN hengst Charmeur.

Uit zijn eerste jaargangen vinden we reeds vele nakomelingen die succesvol op 1.50 m presteren. Vermeldingswaardig is ook de nu elfjarige Cosmo (mv Fruhling) die nu al tot de beste dressuurpaarden ter wereld mag worden gerekend en in RIO 2016 Olympisch Goud behaalde.

VAN GOGH, opgenomen in het Duitse Championatskader behaalde de afgelopen jaren onder Marco Kutscher zeer goede klasseringen in internationale wedstrijden en Grand Prix. Zo won de combinatie onder andere de GCT GP van Valkenswaard, de EEM LA Masters GP, de EEM Hong Kong GP, en zeer recentelijk nog het Championat van Zürich.

 

 

 

Details

Geslacht
Hengst
Kleur
Bruin
Geboortejaar
2002
Stokmaat
171 m

Stamboek

Vader
Numero Uno
Moeder
Movera
Vader van de moeder
Bernstein
Stamboek + nr
KWPN (528003200204840 )

Video's

Pedigree